ΚΡΑΝΟΣ SHARK SPARTAN GT PRO BLANK WHITE GLOSS

Η τεχνογνωσία και τα υψηλά πρότυπα της Shark μας επιτρέπουν να ωθήσουμε την ασφάλεια πέρα από τα όρια των παραδοσιακών προτύπων. Η μετάβαση στο νέο ECE 22-06 είναι μια απλή τυπική διαδικασία για το κορυφαίο σπορ μοντέλο της Shark, το Spartan GT PRO.
Manufacturer: SHARK
SKU: HE1300E
*
Old price: €489.90
€440.90
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Η τεχνογνωσία και τα υψηλά πρότυπα της Shark μας επιτρέπουν να ωθήσουμε την ασφάλεια πέρα από τα όρια των παραδοσιακών προτύπων. Η μετάβαση στο νέο ECE 22-06 είναι μια απλή τυπική διαδικασία για το κορυφαίο σπορ μοντέλο της Shark, το Spartan GT PRO.

Χαρακτηριστικά:

  • Χάρη στον συνδυασμό στρώσεων fiber και ανθρακονημάτων, μαζί με EPS πολλαπλών πυκνοτήτων, το Spartan GT Pro προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας στην αγορά.
  • Η ζελατίνα VZ300 είναι παχύτερη από ό, τι στα κράνη των ανταγωνιστών και προστατεύει τον αναβάτη απόλυτα. Το σύστημα κλειδώματος 4 σημείων, που προέρχεται από το αγωνιστικό μας μοντέλο, το Race-R Pro GP, προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια.
  • Το προφίλ του SPARTAN GT PRO σχεδιάστηκε για κορυφαίες επιδόσεις οδήγησης. Το σχήμα του κράνους περιορίζει το κούνημα. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να μειώνει το θόρυβο. Το σύστημα εξαερισμού του είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και βελτιστοποιημένο, εξοπλισμένο με τρεις αεραγωγούς εισόδου και δύο εξόδου.
  • Προκειμένου να προσφέρει ασυναγώνιστη οπτική ποιότητα, η κυλινδρική ζελατίνα είναι κατηγορίας 1 με μεταβλητό πάχος: χωρίς οπτική παραμόρφωση ανεξάρτητα από τη γωνία όρασης. Και δεν υπάρχει κίνδυνος θολώματος Pinlock 120 Max Vision® που παρέχεται στη συσκευασία.
  • Εξοπλισμένο με 3D μαξιλάρια "Morpho" για τέλεια εφαρμογή, προσφέροντας βέλτιστη άνεση και υποστήριξη σε μεγάλα ταξίδια, Alveotech. Διαθέτει επίσης δύο υποσιάγωνα είτε για το χειμώνα είτε για το καλοκαίρι.
  • Η ιδέα του συστήματος SHARK EMERGENCY RELEASE SYSTEM σημαίνει ότι τα μαξιλάρια λαιμού και μάγουλων μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα σε περίπτωση ατυχήματος.
Product tags